Liefde

Decamarone
Pittige verhalen uit de raamvertelling van Giovanni Boccaccio. De zwarte dood waart door Florence en omstreken in het jaar 1348. Een aantal bloedmooie vrouwen en enkele aantrekkelijke edelmannen besluiten uit te wijken naar een landhuis buiten de stad. Om de tijd te vullen, vertellen ze elkaar erotische getinte verhalen. Weer een wervelende, kleurrijke, muzikale en humoristische voorstelling. Een reis naar het verleden met een knipoog naar het heden. Voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar.

De geheimen van het vlees
Er is een bergdorp waar alle bewoners wild zijn van vlees: in elke zin van het woord. Vanuit alle streken komen mensen elke zaterdag naar het dorp om de lekkernijen te proeven en mee naar huis te nemen. Maar er is spanning in het dorp, want de lokale kok veroorzaakt veel jaloezie onder de mannen. Immers, wanneer de vrouwen van zijn gerechten proeven, worden ze op hem verliefd. Plots, midden in de zomer, komt er een koets in het dorp aan, voortgetrokken door acht zwarte paarden. Vanaf dat moment is het leven in het dorp totaal ontregeld. Er rest niets anders dan dat de bewoners de geheimen van het vlees zullen moeten ontrafelen
Tijdsduur: 40 – 50 minuten
Leeftijd: vanaf 12 jaar, jongeren en volwassenen (aangepaste versie voor jongere kinderen)

De minnaressen van Don Rigoberto
Rigoberto is een aantrekkelijke man, getrouwd met één van de mooiste vrouwen
in de omgeving. Zij was ooit schoonheidskoningin. Maar hij is haar ontrouw.
Het hele dorp weet dat hij andere liefjes heeft: in elke stad en in elke
haven in Panama waar hij langs vaart.
Op een dag krijgt hij een bijzonder cadeau van zijn vrouw, die voor raad
naar een Indiaanse wijze vrouw is gegaan. In de dagen erna wordt het leven van Rigoberto zowel
zeer aangenaam als ronduit verschrikkelijk. Uiteindelijk wil hij de hel
waarin hij is terechtgekomen, ontvluchten. Maar daarvoor moet hij wel een list
verzinnen.

Grenzeloze liefde
Erotiek in de tropen, met ingrediënten als Reizen, Liefde, Dans, Romantiek, Passie en natuurlijk Eten en Drinken. Het zijn lustige reizigers die door Zuid-Amerika dwalen en van alle vruchten willen proeven. Geniet met volle teugen van dit continent, maar let op: want je kunt in de vurige armen van Eros belanden. Rumba, Rum en Revolutie (Cuba), De Inca trail (Peru) en andere verhalen.

De ondeugende duivel die liefde heet
Liefde maakt blind of gek. Wat is dat wat je voelt? Wanneer en waar is liefde ontstaan? Nilo vertelt op een grappige manier wat liefde met je doet, omlijst door Latijns-Amerikaanse evergreens.