Coyote de Wolf

Het grote avontuur van Columbusnilo2
Al op jonge leeftijd droomt Columbus van varen, heel ver varen… over de zee in een groot schip.

De bouw van de Zonnetempel
De wind, eeuwige reiziger, maakt het de bevolking van het grote rijk van de Inca’s moeilijk. Vergezeld door bamboefluiten en trommels neemt Nilo ons mee op een prachtige reis door het oude Incarijk.

Na honderd jaar is bosgeest wakker.
De bewoners van het grote bos hebben één dag de tijd om het middel te vinden dat de bosgeest weer in slaap kan brengen. De enige die hen kan helpen is Coyote de wolf. Of vinden de kinderen een oplossing?

De krokodil is jarig maar heeft kiespijn
Papegaai en Krokodil zijn goede vrienden maar krijgen ruzie omdat papegaai zo ijdel is dat hij alleen over de kleuren van zijn eigen veren wil zingen. Nu wil Krokodil feest vieren en de enige die hem kan helpen is Papegaai.
krokodil

Verdwaald in de Amazone
Jantje is een slimme jongen die per ongeluk verdwaalt in het oerwoud aan de oever van de Amazone rivier waar het wemelt van de pirañas en krokodillen. Hij ontmoet er een jonge indiaan die hem meeneemt naar zijn stam. Jantje beleeft avonturen en knokt om een eervolle indiaanse naam te verdienen en zijn vader terug te vinden.

Het verhalentasje van mijn oma
Diverse korte muzikale vertellingen over dieren, geesten en raadsels met liederen uit de kleurrijke Latijns-Amerikaanse tradities van mythen en legenden.